Golire Coș Chiuveta de Bucatarie Lebada Forma de Creatie Consumabile Bucatarie Supa Sita Scurgere Coș pentru Fructe Alimente Filtru

Preț normal 37.96lei 17.86lei
Taxe incluse.
  • Tag-uri: chiuveta triunghiulare de scurgere rack, hometools, bucătărie resturi, Golire coș, Bucătărie

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Home & Garden

Sku:a22933

Detalii Produs

Despre acest articol

【 Pliabil și economie de Spațiu de Design】Ergonomic, design care economiseste spatiu.Sitele sunt pliabile, astfel încât acestea nu ocupă mult spațiu în dulapuri de bucatarie.

【În condiții de siguranță și Confortabil】Folosind ecologic de Cauciuc și materiale plastice,nici un miros.Și este foarte moale și confortabil.Casa inchisa partener de viață.

【Ușor să Utilizați】Această rundă strecurătoare folosite pentru drenarea cele mai multe alimente, cum ar fi spaghete, paste, cartofi, broccoli, fasole verde, morcovi, spanac și alte legume, să clătiți salata de frunze, fructe și legume proaspete.

【Multifuncțional Utilizați】puteți utilizate în sau pe o chiuveta si de sine statatoare pe o tejghea sau masa.

Caracteristici: 1. Drăguț gât de lebădă agățat jgheab coș cu design creativ de a decora chiuveta de bucatarie;

2. Uscată și umedă de separare, filtrare a reziduurilor, pentru a preveni canalizare blocaj;

3. Multifunctional, poate stoca instrumente de bucatarie; se poate scurge fructe și legume; poate filtra resturi, reziduuri, gunoaie, etc. Detalii: Material: Ecofriendly PPSize: Aprox 26.7x24x8.2cm Culoare: Portocaliu, Albastru, Bleumarin, YellowPackage incluse: 1 X Sita Chiuveta de Bucatarie

1.După plată, ca urmare a inventarului situația și diferență de timp,vom alege pentru a livra bunuri de la primul depozit disponibil pentru livrare rapida, vom pregăti cu grijă bunurile pentru tine în aproximativ 3 zile.În general, timpul de livrare este de aproximativ 5-60 zile, și chiar mai mult pentru navele de la distanță sau în țările subdezvoltate.

2.Am expediat doar la comanda confirmată adresa.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

3.Timpul de tranzit de serviciul va fi furnizat de către transportator, cu excepția week-end și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sărbătorilor.

4.De urmărire informații vor fi furnizate în termen de 2-5 zile după expediere (unele gratuit logistică nu au informații de urmărire).Dacă încă nu primească mărfuri atunci când data de livrare se apropie de sfârșit, vă rugăm să ne contactați pentru a prelungi termenul de livrare pentru tine.

5.Dacă nu ați primit bunurile în termen de 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.Scopul nostru este satisfactia clientului.

1,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu. 2, Cum pot urmări informații logistice suplimentare pista de la Aca-mobila.ro plateform?Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 3, Cum pot urmări meu parecl?Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4, Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Prietenul, 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele cu poza.multumesc pentru amabilitate feedback-ul. 2. Dacă tu nu\'t mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Tip - Instrumente De Specialitate
  • Certificare - CE / UE, CIQ, CEE, LFGB, SGS
  • Caracteristică - Eco-Friendly
  • Material - Plastic
  • Numărul De Model - Swan Forma Chiuveta Strecuratoare pentru Chiuveta de Bucatarie
  • Origine - China Continentală
  • Plastic Tip - PE