Filtru De Fondue Set Cu 6 Furculite Interne Din Oțel Inoxidabil Oală Oală Fierbinte De Bucătărie Din Oțel Inoxidabil Accesorii Pentru Ciocolata

Preț normal 199.53lei 79.81lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Home & Garden

Sku:a69895

Detalii Produs

10buc Set de Înaltă Calitate din Oțel Inoxidabil Cuptor de Topire de Gheață Crema de Topire Oală Fondue de Brânză Accesorii de Bucatarie

Caracteristici: 1. Acest produs este fabricat în condiții de siguranță și ecologice de protecție a produse alimentare-calitate din oțel inoxidabil.Ușor de curățat și de transfer de căldură rapid.

2. Inoxidabil stropi guard protejează în jurul potul pentru a nu face mizerie si dispune de sloturi pentru a ține 6 culori inoxidabil furci.

3. De înaltă calitate din oțel inoxidabil de construcții oferă chiar și încălzire optimă și retenție de căldură.Dacă o portie de supa, branza sau ciocolata fondue, temperatura și consistența va fi doar dreapta.

4. Gel arzător și se acoperă cu ușurință la îndemână în timp ce gatiti.

5. Acest set de fondue este perfect în orice decor pentru cineva experimentat sau novice.

Caietul de sarcini:

Nume: oțel Inoxidabil cuptor de topire

Material: otel inoxidabil

Culoare: argintiu

Oala corp dimensiuni(aprox.): 24.5 cm/9.64 în lung și 18cm/7.08 în diametru

Cuptor dimensiune cadru: despre 16.6*9*10.5 cm/6.54*3.54*4.13 în

Șasiu dimensiune: 19*16.6*15cm/7.48*6.54*5.90 în

Furculita tag dimensiuni: lungime aproximativ 22.7 cm/8.94 în

Lista De Ambalare:

1*Oala

1*Cuptor Cadru

1*Alcool Aragaz

1*Șasiu

6*Furculita

Notă:

1. Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

2. Datorită fotografiere lumină și diferite display-uri, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de cea din imagine.

3. Poate exista o ușoară toleranță de 1-3 cm în dimensiune din cauza manuală de măsurare.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Durabile din Oțel Inoxidabil Material: Mini Fondue de Ciocolată Oala este sigur, durabil, ecologic și ușor de curățat.Pentru că este făcută din clasa alimentare din oțel inoxidabil material.

2.În mod clar Distinge: Fondue Maker are caneluri de a deține 6 coduri de culoare din oțel inoxidabil furci oferim pe marginea vasului atunci când îl folosiți, și în acest fel puteți, de asemenea, distinge în mod clar care fiecare furculiță aparține atunci când aveți o masă.

3.Gamă largă de Utilizări: puteți lua Filtru de Fondue ca un accesoriu de bucătărie pentru a face diverse alimente delicioase, cum ar fi ciocolata, branza, inghetata, supa, ulei, și mai mult.

4. Curățați cu ușurință: este foarte ușor de curățat Mini Fondue de Ciocolată Oală.Deoarece acesta poate fi demontat într-o singură bucată pentru curățarea în mașina de spălat vase și nu trebuie să vă faceți griji despre a fi deteriorat.

5.Controla cu ușurință Flacără: puteți controla cu ușurință flacără, cu un simplu rândul său, pe Mini Fondue de Ciocolată Oală.Și se poate păstra la temperatura și consistența alimentelor chiar din cauza sale excelente de izolare termică și capacitatea de distribuție.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Caracteristică - Eco-Friendly
  • suport - Picătură De Transport Maritim/En-Gros
  • Tip - Bakeware Seturi
  • Origine - China Continentală
  • Certificare - CIQ
  • Material - Din Oțel Inoxidabil