Scala de pește Remover de Tăiere din Oțel Inoxidabil dinți de Fierăstrău Remover cu Mâner Multi-funcțional Acasă Instrument de Bucatarie

Preț normal 73.07lei 49.69lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Home & Garden

Sku:a91097

Detalii Produs

Scala de pește Remover de Tăiere din Oțel Inoxidabil dinți de Fierăstrău Remover cu Mâner Multi-funcțional Acasă Instrument de Bucatarie

Puncte:

1. De înaltă calitate: pește scară perie este fabricat de înaltă calitate, produse alimentare-în condiții de siguranță 304 din oțel inoxidabil, care este durabil, ușor, rugină-dovada, de lungă durată, și nu se va rupe sau îndoi, oferind familiei tale cu cele mai eficiente și confortabile solzi de pește.

2. Dimensiuni și greutate: Pește scară remover: 23 x 4 cm.Rapid și în condiții de siguranță detartrare: oțel inoxidabil lamă zimțată design solzi de pește pot fi eliminate rapid, iar designul nu este bruscă, pentru a preveni mâinile de la a fi tăiate.La periat mat mânerul este confortabil si usor de prindere, perfect pentru mana de manipulare.Cârlig de proiectare poate fi ușor agățate pe raft bucătărie, convenabil de stocare, și un acces ușor.

3. Design: 3-în-1 de design zig-zag face ca acest pește scară racleta foarte eficient și ușor pentru a îndepărta cântare.Deschide/sape/elimina cântare, toate trei într-un singur instrument.

4. Ușor de curățat: Acest pește racleta poate fi clătit cu ușurință.Masina de spalat vase în condiții de siguranță.Un must-have scară de pește remover pentru fiecare bucătar și bucătar acasă.

5. Scară de pește de tăiere de tăiere/răzuire/săpat trei-în-unu: Această scară de pește removal tool poate fi folosit pentru a ucide pește și scoateți solzi de pește, non-alunecare mâner design-ul este ergonomic, robust în formă, ușor de a transforma, nu doare corpul, rapid și ușor de utilizat, ușor și durabil, Ușor pentru a îndepărta cântare, un bun ajutor în bucătărie.

Descriere:

Material: 304 calitate alimentară din oțel inoxidabil

Dimensiune: 23 x 4 cm

Pachetul De Conținut:

3 x Scară de Pește Remover

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Origine - China Continentală
  • Material - alte
  • Tip - Fructe De Mare De Instrumente