De crăciun globuri de Zăpadă Felinar Portabil de Craciun Felinar Cu Sifonate CONDUS Lumânări Aprinse Mos craciun Lumanare Felinar Lumanare om de Zapada

Preț normal 13.92lei 6.27lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Home & Garden

Sku:a88988

Detalii Produs

Descriere:

1. Lumânare de crăciun Agățat Lanterna este mult mai elegant și artistic cu stil retro clasic.Un mini lumânare lămpii este confecționat din sticlă și propilenă material, care este puternic și nu este ușor de a sparge, de încredere și robust, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.

2. Mic Felinar are un detasabila agățat cerc în partea de sus, care se adaugă la funcționalitatea acestuia, deoarece vă permite să stea oriunde, cum ar fi un pom de Crăciun sau cârlig.Oferi mai multe opțiuni pentru camera de zi set-up.

3. Mini lumânare pâlpâitoare lanterne cu LED-uri în interiorul.O căsătorie grațios de frumusete si practic adaugă o superba atingeți oriunde.Aceste mini felinare sunt un atractiv acasă decor pentru nunti, botezuri, petreceri aniversare, Halloween și de Crăciun.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Lumânare de Crăciun Agățat Lanterna

Produs de culoare: alb, roșu, negru, bronz, aur, argint bronz

Produs dimensiune: 9.5*15cm/3.74*5.91 în (inclusiv cârlig înălțime 17cm/6.69 inch)

Material: acrilic + sticla + componente electronice

Lista De Produse:

Lumânare De Crăciun Agățat Lanterna*1

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și de a lua imagine unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Atârnă de Design】Oferindu-vă o experiență diferită, de Craciun om de Zapada Decorativ Lanterna este echipata cu un design de suspensie, care nu este doar a pus pe masă, dar, de asemenea, este spânzurat pe pomul de Crăciun.

2.【A crea un Spațiu Cald】Zăpadă de Crăciun Felinar Lumina creează un loc Cald, care se va adăuga un mediu cald pentru orice ocazie și un sentiment confortabil, și vă va oferi relaxare și romantic efecte.

3.【De Material de bună Calitate】Crăciun Lumânare Decorativ Felinar, realizat dintr-o selecție strictă de sticlă și componente electronice materiale, sunt intermitente stralucitoare, fiabile și durabile și pot fi folosite pentru o lungă perioadă de timp.

4.【Aplicarea pe scară largă】Crăciun globuri de Zăpadă Felinar atârnat la fereastră, perete camera de zi, sau veranda, de asemenea, poate fi pus pe birou sau pe noptieră, în dormitor și este perfect pentru petreceri de Craciun, decoratiuni acasă și fotografii de vacanță.

5.【Opțiune de frumos】Lumânare de Crăciun Agățat Lanterna, fiind un cadou special pentru o zi speciala pentru a forma specială și modele frumoase, este perfect pentru Crăciun și cadouri de vacanță și atunci când familia sau prietenii vedea acest cadou special din nou, ei vor aminti de tine!

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Electronice - NO
  • Nume De Brand - waasoscon
  • Origine - China Continentală