De Înaltă Calitate Masina De Curățare Ușoare De Argilă Curățarea Guma Parfum Proaspăt Parfumat Instrument De Noroi Cleaner Gel Elastic

Preț normal 1.66lei 0.90lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Automobile, Piese De Schimb & Accesorii

Sku:a27432

Detalii Produs

Informații Importante

Material:Moale Lipici

Dimensiune Pachet:

5.6 cm x 5,6 cm x 7.4 cm/2.2" x 2.2" x 2.91" (Aprox.)

Privire de ansamblu:

Ceea ce acest produs va poate oferi este că se poate curăța colțuri și crăpături periodice, instrumente de curățare nu poate ajunge, este foarte eficient pentru a absorbi praful să păstreze locul curat, care este reutilizabil și convenabil.

Cu aplicarea pe scară largă, acest produs este o opțiune bună pentru curățarea aerului de ventilație, cupa titular, automobile de bord, pervazul ferestrei, volan, consola panou și așa mai departe, care este multi-scop.

Fabricat din moale, material adeziv, acest produs este rezistent la uzură și de lungă durată.

Lungimea acestui produs este de 5,6 cm, lățimea este de 5,6 cm, iar înălțimea este de 7,4 cm.

Este potrivit pentru tastatura/masina de aerisire/aparat de fotografiat digital/jucărie, gazdă, control de la distanță, calculator, ventilator, telefon mobil, etc.

Notă:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.Instrucțiuni: 1. Se framanta pentru un timp înainte de utilizare, și apoi rola de curățat; 2. Acesta poate fi folosit de mai multe ori, vă rugăm să pune-l în borcan și închideți-l după utilizare, și nu ar trebui să fie expuse la aer; 3. Nu curățați găuri mici și decalaj, cum ar fi telefonul mobil găuri, astfel încât să se evite golul fiind prea mic și ușor să plece de adeziv; 4. Nu poate haine curate și de înaltă temperatură obiecte; 5. Nu pot fi spălate cu apă, punctul de topire și densitatea moale lipici nu sunt mari, și se va topi în apă; 6. Curat moale lipici nu ar trebui să fie plasat pe suprafața obiectului pentru mai mult de două minute, astfel încât moale bastoane lipici în gol și nu poate fi scos, și nu răspândit în strat subțire pe suprafața obiectului.Curat moale lipici va primi blocat în gol și ar trebui să fie apăsat ușor.Trageți-l în sus pentru a curăța praful. 7. Vă rog, puneți-l la îndemâna copiilor pentru a evita ingerarea accidentală.

Caietul de sarcini:

Ingrediente: Apă, Gumă de Guar, Glicerina, Agent Anti-Coroziune, etc

Capacitate: O: 70g; B: 160g

Culoare: Culoare Aleatorii

Funcția: Diferența între Tastatură/Masina de Aerisire/aparat de Fotografiat Digital/Jucărie, Gazdă, Control de la Distanță, Calculator, Ventilator, Telefon Mobil, etc

Caracteristici: Eficiente, Reciclarea, Moale

Pachetul De Conținut:

1 x Curat Lipici

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Origine - China Continentală