2023 Minereu De Crăciun Advent Calendar Roci, Minerale Și Fosile De Piatră Prețioasă Advent Calendar Set De Jucării Pentru Copii Și Pentru Pasionații De Geologie

Preț normal 69.03lei 29.69lei
Taxe incluse.
  • Tag-uri: advent calendar cutie goală, apariția, Calendar De Craciun, 2022 advent calendar, advent calendar de craciun

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Home & Garden

Sku:a197372

Detalii Produs

2023 Minereu De Crăciun Advent Calendar Roci, Minerale Și Fosile De Piatră Prețioasă Advent Calendar Set De Jucării Pentru Copii Și Pentru Pasionații De Geologie

Puncte: 1、【a Crea Atractie】Minereu de Crăciun Advent Calendar 2022 conține 24 de roci, pietre semipretioase, minerale, și specimene (care poate conține aceleași pietre sau pietre nu se arată în imagine), astfel încât copiii pot lua o piatra de pe rețelele de fiecare zi, care va crea o durată de atracție pentru copii.

2、【distreaza-te】2022 Advent Calendar oferă un mod distractiv, în ambalaje închise crește interesul copiilor și de a permite copiilor să-și dezvolte răbdarea și creativitatea în joc.

3、【Crăciun Temă de Design】Minerale Advent Calendar 2022 este unic proiectat.Are grile pentru copii să se joace cu.Copiii pot începe să joci jocul din prima zi de decembrie, până la Crăciun.

4、【Interactive Design】Piatră prețioasă Advent Calendar nu numai de a crește interacțiunea cu copii, dar, de asemenea, le mobilizează.Mai bine decât alte simplă și plictisitoare digital numărători inverse.

5、【Cadou Perfect】Rock Mineral Calendar Advent 2022 este un calendar special pentru numărarea zile de la Apariția în timp pentru Crăciun și este un cadou perfect pentru adulți și copii.

Descriere:

Copiii iubesc roci, pietre, și fosile, și acest joc captivant de Crăciun countdown calendar le va da un specimen nou pentru a adăuga la colecția lor de fiecare zi ca vacanta se apropie.

Caietul de sarcini:

Material: Piatra

Dimensiune: aproximativ 21*16.4*5cm/8.27*6.46*1.97 în

Lista de produse:

1* Minereu de Crăciun Advent Calendar 2022 (contine 24 de minereu de exemplare)

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Produs

Rating Bazat pe 1 Recenzii Scrie un comentariu

Rahab123

O cutie de calendar deschide, și pe cutie un pic îndoite!.

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Material - non-țesături
  • CN - Guangdong
  • Origine - China Continentală