Curățarea de Rugină Auto Camion Anti-Coroziune Cablu Portabil Post 4 Perie Terminal Mașină de Sârmă din Oțel Durabil În Îndepărtarea 1 Murdărie Batte D6Q0

Preț normal 22.95lei 13.06lei
Taxe incluse.

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Automobile, Piese De Schimb & Accesorii

Sku:a161441

Detalii Produs

Descriere:

Această listă pentru 1 bucata

4 în 1 Montarea Perie de Curățare Instrument de 1/2" 3/4" Interior & Exterior din Cupru Tuburi și Țevi

Conducta Instrument De Curățare-4 În 1 Curățitoare De Tuburi Și Țevi Perie, Vine În 4 Culori Diferite, Care Pot Varia, Curăță Interiorul Și În Afara-Pentru Instalatii Sanitare Instilare, Lipire, Țevi De Cupru,

CURAT THOROUGLY – Cu oțel călit perii puteți obține de curățare completă și asigurați-vă că fiecare bucată veți obține este perfect curat.

4-în-1 de design permite pentru curățarea la interior și exterior al conductei de suprafețe și elimina resturile de țevi firul pentru a-i pregăti pentru lipire și brazare.

CONVENABIL:

Dimensiunile compacte ale acestui instrument face pentru portabilitate mare astfel încât să puteți stoca și aduceți-l aproape oriunde aveți nevoie cu un minim de efort.

DESIGN ERGONOMIC:

4 în 1 Conductă de curățare instrument este proiectat pentru a confortabil mucegai la mână pentru a asigura cel mai confortabil și robust de prindere este posibil atunci când în uz.

VERSATIL – Poate curăța țevi și tuburi variind de la 1/2 Inch ID – 5/8 Inch ID – 3/4 Inch ID – 7/8 Inch ID care sunt cele mai comune dimensiuni de folosit.

Pachetul Inclus:

1 x 4 in 1 instrument de curățare Conductă

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Să aveți o zi frumoasă!

Produs

Rating Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Origine - China Continentală