Cub 3D Silicon Mucegai Multi-funcție de Ornament de Cristal Rășină Epoxidică Matrite DIY Lumanare Aromatherapy Pătrat Lumânare Mucegai

Preț normal 6.89lei 3.47lei
Taxe incluse.
  • Tag-uri: Lut Polimeric Fimo

Disponibilitatea:În stoc

Categorie: Home & Garden

Sku:a133765

Detalii Produs

Cub 3D Silicon Mucegai Multi-funcție de Ornament de Cristal Rășină Epoxidică Matrite DIY Lumanare Aromatherapy Pătrat Lumânare Mucegai

Caracteristici:

1. Fabricat din silicon de înaltă calitate, moale, gros, non-decolorare, lavabil, foarte durabile, reutilizabile și utilizarea pe termen lung.

2. După stoarcere și deformant, ai nevoie doar să se odihnească pentru un timp, și apoi a restabili stat.

3. Ușor pentru a stoca și de a menține: vă Rugăm să păstrați rășină mucegai la temperatura camerei și pentru a evita lumina directă a soarelui.Curățați aceste matrite de silicon cu apă și săpun.

4. Operare simplă: aceste rasina matrite sunt transparente și netedă în interior.După ce produsul este pe deplin vindecat, acesta poate fi ușor scos din silicon mucegai.Puteți adăuga, de asemenea, unele obiecte strălucitoare, flori uscate sau alte decoratiuni la mucegai pentru a obține elemente frumoase.

5. Cu aceste matrite de turnare puteți DIY acasă.Trebuie doar să se toarnă rășină materialul în matriță și așteptați pentru ca aceasta să modeleze si sa se intareasca.Apoi, puteți lua munca ta afară.

6. Aceste cutie rasina matrite nu sunt folosite doar pentru a face cutie de depozitare, dar, de asemenea, poate fi folosit pentru a face săpun, lumânări, cana, breloc, decor, suport stilou și așa mai departe.

7. Cu aceste rășină epoxidică matrite, puteți seta pentru a face unele rafinate cadouri sau Suveniruri pentru prieteni, familii sau profesori, ca zi de Naștere, Crăciun, ziua Recunostintei Ziua lui cadou.

Material: silicon

Dimensiuni: a se vedea ca imagine

Lista De Ambalare:

1 x Mucegai Silicon

Notă:

1. Numai mucegai silicon, excluzând alte accesorii se arată în imagine.

2. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

3. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

După-servicii de Asigurare a

Dacă rășină epoxidică matrite de silicon avea nici probleme de.vă rugăm să ne contactați.

Produs

Rating Bazat pe 2 Recenzii Scrie un comentariu

Flexvt448

cele bune.

MIHOGAR2002

E dragut..

Caietul de sarcini

Parametrii de produse

  • Material - Silicon
  • Origine - China Continentală
  • Tip de en-Gros - NO
  • Setați Tipul - NO
  • Numărul De Model - M00210 Matrite De Silicon