„Uneori modificam spatiul care ne inconjoara, pentru a-l adapta ideilor proprii, iar alteori spatiul, locul sau timpul isi impun propriile reguli.” Katerina Bordunova


Spatiul intim al locuintei proprii, spatiul destinat lucrului la birou sau cel comercial – indiferent de utilitate sunt toate spatii in care designul interior placut primeaza. Fie ca optezi pentru un design modern, in cele mai actuale tendinte, fie ca se preferi o linie clasica, simpla, si eleganta, orice concept de design poate fi cu usurinta materializat prin amenajarea interioara cu mobila la comanda.

Prin selectia atenta de culori, texturi, materiale, linii si curbe, mobila la comanda transforma imaginatia in realitate. Ideile capata forma si culoare, nefiind limitate de spatiu, ci fuzionand cu el, asftel mobila la comanda oferind mai mult decat un design frumos: utilitate si confort.

Mobila la comanda ACA face din spatiul tau unul original, unic, care inseamna mai mult decat o serie de elemente aleatorii; inseamna forma, culoare si textura imbinate armonios in piese de mobilier in echilibru cu personalitatea ta, transformand spatiul care te inconjoara in energie pozitiva.

Calitatea superioara a materialelor, fisinisajele atent executate si varietatea de solutii personalizate, fac ca mobila la comanda ACA sa devina alegerea potrivita pentru un camin confortabil, un birou modern sau un spatiu comercial atragator.